Kontakt

Skylt från torget till Trappan Annexet

Medborgarhusets kontor ligger i Trappan Annexet, mitt i Vällingby Centrum på Albert Aronsons torg 5, uppgång i trappan mellan Tegelhögen och till vänster om biograf Fontänen, ett stenkast från busstorg och T-station Vällingby.

Vällingby kultur– och medborgarhusförening
Besöksadress: Albert Aronsons torg 5 (f.d Vällingby backe 13), Vällingby city
Postadress: Box 221, 162 13 VÄLLINGBY

Telefon: 08 – 370 191

Mailadress: info@trappan.org
Mail till föreståndare: petra@trappan.org

Organisationsnummer: 80 20 03 – 7621
PlusGiro: 35 72 16 – 1
Bankgiro: 5962 – 8669

Vad händer på Trappan?

Vill du ha information om vad som händer på Medborgarhuset Trappan, maila oss så sätter vi upp dig på sändlistan info@trappan.org.

Du kan också följa oss på Facebook

Instagram: medborgarhuset_trappan

Kulturhuset Stadsteatern

Vi delar lokalerna i Trappan med Kulturhuset Stadsteatern, Vällingby torg 43. För att kontakta dem maila vallingby@stadsteatern.stockholm.se eller se hemsidan för Kulturhuset Stadsteatern Vällingby.

Vi byter namn – Vällingby Folkets Hus

På årsstämman den 14 mars beslutades att ombilda föreningen till en Folkets husförening. Vi är sedan länge medlemmar i Folkets Hus och Parker. Namnet Vällingby kultur- och medborgarhusförening är långt och krångligt därför har vi alltid i dagligt tal kallats Medborgarhuset Trappan. Sedan ett par år tillbaka huserar vi i Trappan Annexet och inte i Trappan, därför blir det ofta förvirring och våra besökare går fel. Medborgarhus är inte något som säger vad vi är men det tycker vi att Folkets hus gör. Så från och med i maj byter vi namn till Vällingby Folkets hus, vi firar det i augusti när terminen startar. Mer om det då!

 

 

Hitta till oss

Klicka på bilden!

Medborgarhuset Trappan och Trappan Annexet i Vällingby