Kontakt

Skylt från torget till Trappan Annexet

Medborgarhusets kontor ligger i Trappan Annexet, mitt i Vällingby Centrum på Albert Aronsons torg 5 (f.d Vällingby Backe 13), uppgång i trappan mellan Tegelhögen och till vänster om biograf Fontänen, ett stenkast från busstorg och T-station Vällingby.

Vällingby kultur– och medborgarhusförening
Besöksadress: Albert Aronsons torg 5 (f.d Vällingby backe 13), Vällingby city
Postadress: Box 221, 162 13 VÄLLINGBY

Telefon: 08 – 370 191

Mailadress: info@trappan.org
Mail till föreståndare: petra@trappan.org

Organisationsnummer: 80 20 03 – 7621
PlusGiro: 35 72 16 – 1
Bankgiro: 5962 – 8669

Vad händer på Trappan?

Vill du ha information om vad som händer på Medborgarhuset Trappan, maila oss så sätter vi upp dig på sändlistan info@trappan.org.

Du kan också följa oss på Facebook

Instagram: medborgarhuset_trappan

Kulturhuset Stadsteatern

Vi delar lokalerna i Trappan med Kulturhuset Stadsteatern, Vällingby torg 43. För att kontakta dem maila vallingby@stadsteatern.stockholm.se eller se hemsidan för Kulturhuset Stadsteatern Vällingby.

Vi bytte adress 1/1 – 2017 – men inte plats!albert-aronsons-torg

Från 1/1 – 2017  har Trappan Annexet ny besöksadress  Albert Aronsons torg 5 (tidigare Vällingby backe 13). Trappan Annexet ligger fortfarande till vänster om biograf Fontänen, Trappan ligger till höger.

Det lilla torget som ligger ovanför trapporna,  och som förenar kulturinstitutionerna runt om; Trappan Annexet, Tegelhögen, Biblioteket, St.Thomas, Trappan och Biograf Fontänen – har fått det hedervärda namnet Albert Aronsons torg, efter en av Vällingbys grundare och vd för Svenska Bostäder, Albert Aronson. Vi är mycket stolta över att få vara en del av torget!

 

Hitta till oss

Klicka på bilden!

Medborgarhuset Trappan och Trappan Annexet i Vällingby