Lokaler

Under respektive sal nedan presenteras pris för icke medlemmar. För medlemspris, längre uthyrningar och pris för kalas, kontakta info@trappan.org.

Trappan i Vällingby: Vällingby Torg 43

Vi delar lokalerna i Trappan med Kulturhuset Stadsteatern i Vällingby. Trappan invigdes 1956 och återinvigdes efter varsam renovering i april 2016. På heltid disponerar vi C-salen som vi hyr ut till dans/teaterklasser, uppvisningar och möten, ej till kalas och fest. Medborgarhuset hyr även ut B-salen i Trappan kvällstid måndag och tisdag samt söndagar. Salarna är utrustade med ljudanläggning. Stolar, bord och speglar finns att låna. I övriga lokaler i huset har vi bland annat föreläsningar, viscafé och konserter. Se Medborgarhusets program.

C-salen

Medborgarhusets lokal i Trappan är 80 kvm och tar 40 personer sittande. Pris icke medlemsförening dagtid 300 kr/timme, kvällstid och helg 500 kr/timme.

Medborgarhusets lokal i Trappan är 80 kvm och tar 40 personer i biosittning. Pris icke medlemsförening dagtid 300 kr/timme, kvällstid och helg 500 kr/timme.

 

B-salen

B-salen i Trappan är 103 kvm och tar 70 personer sittande. Pris icke medlemsförening kvällstid och helg 600 kr/timme (endast tillgänglig måndag och tisdag kväll samt söndagar).

B-salen i Trappan är 103 kvm och tar 70 personer i biosittning. Pris icke medlemsförening kvällstid och helg 600 kr/timme (endast tillgänglig måndag och tisdag kväll samt söndagar).

 

Trappan Annexet: Albert Aronsons torg 5 (till vänster om bion, f.d Vällingby backe 13)

I Annexet har vi flera lokaler i olika storlekar som tar mellan 10 och 85 personer. Dessa hyr vi ut till musik, dans och teaterundervisning, möten, evenemang, kalas med mera. För alla salar i Annexet finns wifi, möjlighet att låna ljudanläggning, projektor, stolar och bord samt tillgång till litet pentry för kaffe och enklare matberedning. Lokalerna lämpar sig för kalas, men inte fest senare än 21.00. I lokalerna arrangerar vi även musikklubbar, föredrag och filmvisning. Se program.

Pelarsalen

Pelarsalen Trappan

Pelarsalen på Vällingby backe 13 rymmer upp till 85 personer och lämpar sig utmärkt för musik, dans, konferens etc. I anslutning till detta finns även lobbyn att hyra med möjligheter till kaffepaus och liknande. Salen går även att dela med en vikvägg och är utrustad med piano. Pris icke medlemsförening dagtid 400 kr/timme, kvällstid och helg 500 kr/timme.

Lobbyn

Lobbyn Vällingby

Lobbyn i Trappan Annexet hyrs ut till mindre möten och kalas, samt till konstutställningar. Pris icke medlemsförening dagtid 300 kr/timme, kvällstid och helg 200 kr/timme.

Rum Ett

rum ett

En mindre mötes- föreläsnings- och samlingslokal för cirka 30 personer. Lämplig för utbildningar. Pris icke medlemsförening dagtid 300 kr/timme, kvällstid och helg 200 kr/timme.

Rum Två

rum två

Ett litet rum som ofta används för musiklektioner. Det rymmer 15 personer och är utrustat med piano. Pris icke medlemsförening dagtid 280 kr/timme, kvällstid och helg 180 kr/timme.

Rum Tre

Lokal i Vällingby

Litet mötesrum för cirka 10 personer. Pris 150 kr/timme.

 

Fest och kalas

Pelarsalen i Trappan Annexet, tillsammans med Lobbyn är trevliga och ljusa lokaler för att ha barnkalas eller mottagning fram till 21.00. Lokalerna lämpar sig inte för fest på grund av risk för ljudstörning då det är lägenheter ovanför lokalerna.  För priser och bokningar info@trappan.org.

Trappan, Vällingby torg 43, hyrs inte ut till kalas och fest.

Utställningar

Vi hyr ut lobbyn som är en ljus och öppen lokal, utmärkt för utställningar, till etablerade och icke-etablerade konstnärer. Vi hjälper till med marknasföring och affischer, vernissage står konstnären själv för samt återställande av spikhål.  Från och med 1 december har vi installerat mycket bättre ljussättning i lobbyn, anpassat till utställningar. Kontakta oss för mer information om priser.  Se aktuella utställningar här.

Konferens och utbildning

Alla våra lokaler lämpar sig för större och mindre möten, konferenser och utbildningar, då vi kan erbjuda större rum och grupprum i olika storlekar. Lokalerna ligger mitt i Vällingby city med många lunchrestauranger och möjligheter till catering. Avsluta dagen med ett besök på någon av Stadsteaterns och Medborgarhusets föreställningar, föreläsningar eller konserter. Se program.

Det är bra kommunikationer då tunnelbana och bussar stannar ett kvarter från lokalerna.

För priser och bokningar info@trappan.org.

Vad finns i närheten?

I Vällingby city finns ett stort utbud av allt från affärer, restauranger, friluftsområden, gym, simhall och idrottshall till biograf, teater samt bra kommunikationer. Se Vällingby citys hemsida.

Vällingby är också ett kulturhistoriskt samhälle, den nya moderna satellitstaden som växte fram på 1950-talet, och som var den första ABC-staden; Arbete, Bostad, Centrum. Vällingbys historia.

Stadsplanen och byggnader i Vällingby besöks ständigt av arkitekturintresserade från hela världen. Inte minst är Västerortskyrkan ett sådant exempel, men även vårt eget Trappan, S:t Tomas kyrkan, Biograf Fontänen med flera.

Boka lokal

Telefon: 08-37 01 91
E-post: info@trappan.org

Bokningsregler för salar (Pelarsal, Sal C, B och A): Avbokning ska ske per mail till info@trappan.org 30 dagar före bokad tid (vid terminsbokning gäller 30 dagar före första bokade tillfälle) för full återbetalning.

Bokningsregler för Rum (övriga): Avbokning ska ske per mail till info@trappan.org senast 6 dagar före bokad tid, vi uppskattar dock så tidig avbokning som möjligt.

Reglerna för avbokning av samlingslokal återfinns som bifogad fil i bokningsbekräftelse från Interbook.