Lokaler

Under respektive sal nedan presenteras pris för icke medlemmar. För medlemspris, längre uthyrningar och pris för kalas, kontakta info@trappan.org.

Trappan Annexet: Albert Aronsons torg 5 (till vänster om bion)

I Annexet har vi flera lokaler i olika storlekar som tar mellan 10 och 85 personer. Dessa hyr vi ut till musik, dans och teaterundervisning, möten, evenemang, kalas med mera. För alla salar i Annexet finns wifi, möjlighet att låna ljudanläggning, projektor, stolar och bord samt tillgång till litet pentry för kaffe och enklare matberedning. Lokalerna lämpar sig för kalas, men inte fest senare än 22.00 (för att boka och prisinfo om kalas, kontakta oss). I lokalerna arrangerar vi även musikklubbar, föredrag och filmvisning. Se program.

Pelarsalen

Pelarsalen Trappan

Pelarsalen rymmer upp till 85 personer och lämpar sig utmärkt för musik, dans, konferens etc. I anslutning till detta finns även lobbyn att hyra med möjligheter till kaffepaus och liknande. Salen går även att dela med en vikvägg och är utrustad med piano. Pris icke medlemsförening dagtid 400 kr/timme, kvällstid och helg 500 kr/timme. För endast halva salen, kontakta oss för pris.

Lobbyn

Lobbyn Vällingby

Lobbyn i Trappan Annexet hyrs ut till mindre möten och kalas, samt till konstutställningar. Pris icke medlemsförening dagtid 200 kr/timme, kvällstid och helg 300 kr/timme (pris för kalas och utställningar, kontakta oss).

Rum Ett

rum ett

En mindre mötes- föreläsnings- och samlingslokal för cirka 30 personer. Lämplig för utbildningar. Pris icke medlemsförening dagtid 300 kr/timme, kvällstid och helg 200 kr/timme.

Rum Två

rum två

Ett litet rum som ofta används för musiklektioner. Det rymmer 15 personer och är utrustat med piano. Pris icke medlemsförening dagtid 280 kr/timme, kvällstid och helg 180 kr/timme.

Rum Tre

Lokal i Vällingby

Litet mötesrum för cirka 10 personer. Pris 150 kr/timme.

 

 

Fest och kalas

Pelarsalen i Trappan Annexet, tillsammans med Lobbyn är trevliga och ljusa lokaler för att ha barnkalas eller mottagning fram till 22.00. Lokalerna lämpar sig inte för fest på grund av risk för ljudstörning då det är lägenheter ovanför lokalerna.  För priser och bokningar info@trappan.org.

Trappan, Vällingby torg 43, hyrs inte ut till kalas och fest.

Utställningar

Vi hyr ut lobbyn som är en ljus och öppen lokal, utmärkt för utställningar, till etablerade och icke-etablerade konstnärer. Vi hjälper till med marknasföring och affischer, vernissage står konstnären själv för samt återställande av spikhål.  Från och med 1 december har vi installerat mycket bättre ljussättning i lobbyn, anpassat till utställningar. Kontakta oss för mer information om priser.  Se aktuella utställningar här.

Konferens och utbildning

Alla våra lokaler lämpar sig för större och mindre möten, konferenser och utbildningar, då vi kan erbjuda större rum och grupprum i olika storlekar. Lokalerna ligger mitt i Vällingby centrum med många lunchrestauranger och möjligheter till catering. Avsluta dagen med ett besök på någon av Stadsteaterns och Medborgarhusets föreställningar, föreläsningar eller konserter. Se program.

Det är bra kommunikationer då tunnelbana och bussar stannar ett kvarter från lokalerna.

För priser och bokningar info@trappan.org.

Kulturhuset Stadsteatern i Vällingby: Vällingby Torg 43

Vi delar lokaler i Trappan med Kulturhuset Stadsteatern i Vällingby. Trappan invigdes 1956 och återinvigdes efter varsam renovering i april 2016. För att hyra lokal i Kulturhuset Stadsteatern i  Vällingby, se Kulturhuset Stadsteaterns hemsida.

Vad finns i närheten?

I Vällingby centrum finns ett stort utbud av allt från affärer, restauranger, friluftsområden, gym, simhall och idrottshall till biograf, teater samt bra kommunikationer. Se Vällingby centrums hemsida.

Vällingby är också ett kulturhistoriskt samhälle, den nya moderna satellitstaden som växte fram på 1950-talet, och som var den första ABC-staden; Arbete, Bostad, Centrum. Vällingbys historia.

Stadsplanen och byggnader i Vällingby besöks ständigt av arkitekturintresserade från hela världen. Inte minst är Västerortskyrkan ett sådant exempel, men även vårt eget Trappan, S:t Tomas kyrkan, Biograf Fontänen med flera.

Boka lokal

Telefon: 08-37 01 91
E-post: info@trappan.org

Bokningsregler för salar (Pelarsal, Sal C, B och A): Avbokning ska ske per mail till info@trappan.org 30 dagar före bokad tid (vid terminsbokning gäller 30 dagar före första bokade tillfälle) för full återbetalning.

Bokningsregler för Rum (övriga): Avbokning ska ske per mail till info@trappan.org senast 6 dagar före bokad tid, vi uppskattar dock så tidig avbokning som möjligt.

Reglerna för avbokning av samlingslokal återfinns som bifogad fil i bokningsbekräftelse från Interbook.